Laukiame Jūsų vertinimų ir siūlymų
Norite paklausti?
EN
Sveikos gyvensenos tema šiandieninėje visuomenėje yra „ant bangos“, ypač sveikos mitybos. Dar namuose sudarinėdami pirkinių sąrašą mintyse dėliojame planus, kokį patiekalą rinksimės pietums ar vakarienei: žuvį, mėsą ar daržoves? Kokį gaminimo būdą pasirinksime – virsime, troškinsime ar kepsime? Tačiau dažnai nepagalvojame, kad ir kokius sveikus maisto produktus išsirinktume, pasirinkę netinkamą gaminimo būdą juos galime sugadinti. Sakysite – neįmanoma? Deja, bet dažnai taip atsitinka. Kad nedarytume maisto gaminimo klaidų, kviečiame į nemokamą nuotolinę paskaitą „Sveiko maisto gaminimo pagrindai” kovo 24 d. 18 val.
Lektorė: Raminta Bogušienė – maisto technologė, sveikatos specialistė, VšĮ „Sveikatai palankus” įkūrėja.
Registracija: info@telsiurvsb.lt
Accessibility Tools